Suomen Spanieliliitto ry.

Jalostuspäivä 7.10.2018

Hämeenlinnassa, Hotelli Vaakunassa os. Possentie 7 13200 Hämeenlinna
Kutsumme mukaan kaikkia kasvattajia, asiasta kiinnostuneita sekä Spanieliliiton
jalostustoimikunnat. Mukaan pääsee 40 ensin ilmoittautunutta.

9.30 Tervetulokahvit ja jalostuspäivän avaus
10.00 Heikki Sirkkola, luento ja keskustelun alustus: ”Koiran hyvinvointi pennusta veteraaniin”
12.00 Lounastauko
13.00 Merja Suomalainen, keskustelun alustus ”Roturisteytys – rotujen tulevaisuus”
15.00 Iltapäiväkahvit
15.15 Jari Parkkisenniemi luennoi ja avaa keskustelun:  ”Pentuvaiheen oppimisen vaikutus koiran kehittymiseen ja myöhempään
käyttäytymiseen”
16.50 Jalostuspäivän päätös

Osallistumismaksu 35€/hlö sisältää luennot ja päivän aikana tarjottavat ruokailut/kahvit.
Ilmoittautumiset 28.9.2018 mennessä Marianne Mamia p. 040 016 0649 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osallistumisen maksuohjeet annetaan ilmoittautuneille.
Tilaisuus pidetään Hotelli Vaakunassa Hämeenlinnassa. Jos haluat tulla paikalle jo edellisenä päivänä, voit varata itsellesi huoneen erikoishintaan koodilla ”jalostuspäivä” p. 020 1234 636, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huoneiden hinnat eivät sisälly jalostuspäiväpakettiin.
Hotellin nettisivut http://www.sokoshotels.fi

Tervetuloa mukaan!